Božić tek dolazi, a mi već dobivamo poklone

Ove godine smo bili jako dobri i vrijedni pa nam je Djed Božićnjak unaprijed poslao još jedan poklon. Ovoga puta smo dobili novčanu donaciju od tvrtke Optimus stop iz Slavonskog Broda. Moramo priznati da smo jako iznenađeni i sretni. Cijela Connect IT udruga se zahvaljuje na ovom dobrom djelu.

Budući da je broj djece upisan na naše radionice sve veći, uvjeti i oprema za rad su sve zahtjevniji. A kako su sve naše radionice besplatne, nemamo drugog izvora prihoda i snalazimo se na svakave načine. No ne posustajemo! Baš naprotiv, svakim danom guramo sve više naprijed da našim malim pametnim polaznicima osiguramo što bolji pristup svim novim tehnologijama koje dolaze i da oni nesmetano nastave učiti rješavati probleme programiranja i robotike.

Želimo naglasiti da nam je svaka pomoć dobro došla u bilo kojem trenutnku jer su potrebe neformalnog obrazovanja velike i zahtjevne.

Još jednom veliko hvala Optimus stopu na ovom poklonu. Ovakve stvari su nam poticaj i dodatan vjetar u leđa da još više i bolje radimo jer postoje oni koji stvarno prepoznaju i cijene naš rad.

Naše obećanje vrijedi i dalje. Connect IT udruga sa svojim dragim i vrijednim volonterima nastavlja nesebično raditi na neformalnom obrazovanju djece, njihovu unapređenju i unapređenju našega grada.

 

Djeca s rodom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *