Galerija: Prvi tjedan u CodeClub je završio!

Prva radionica bila je programiranje „Rock Band“-a i djeca su brzo pohvatala osnovne funkcije programskoj jezika i aplikacije Scratch. Pola vremena na radionici smo potrošili na uvod o Scratchu, pripremanje i pisanje prvog programa. Ostatak vremena djeca su iskoristila na prepravljanje programa prema vlastitoj viziji. Bilo je uistinu zanimljivo vidjeti kako sklonosti pojedinog djeteta utječu na smjer u kojem će dalje razvijati svoj programčić, kako u audio/vizualnom smislu tako i u smislu logike kod programiranja. Rezultati su bili uistinu zanimljivi jer su svi počeli od istog osnovnog programa no na kraju su programi bili jako različiti i obilježeni osobnošću djeteta.
Radimo sve na engleskom tako da smo i nešto na tome polju naučili.
Mi smo jako zadovoljni sa reakcijama djece, sa energijom koju donose kao i sa kreativnošću koju pokazuju. Nadamo se da su i djeca zadovoljna sa radionicama. Pišite nam na fb kako su djeca doživjela prvi tjedan radionica.
Ovaj tjedan nastavljamo sa utvrđenim tjednim rasporedom (sri/čet/sub). Oni koji su propustili radionice neka se jave na radionice@connect-it.hr pa ćemo dogovoriti termin za nadoknadu (White grupa).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *