Jesenska sezona radionica u Connect IT-u

Dragi roditelji, oni mali, i oni veliki, svima vam se zahvaljujemo na interesu i prijavama za naše radionice. Zaprimili smo sve vaše prijave, detaljno ih proučili i na temelju toga formirali skupine za radionice za koje ste se prijavili. Skupine smo formirali prema uzrastu i zahtjevima radionica. U ovoj jesenskoj sezoni radionica u našoj udruzi imat ćete prilike programirati, kreativno se izražavati i upravljati robotima.

Moramo Vam otkriti jednu tajnu. Iznimno nam je drago što ste se odlučili postati dijelom našega programa i što ste odlučili svoje slobodno vrijeme provesti u našoj učionici. Naša je učionica čarobno mjesto, mjesto usvajanja novih znanja i vještina, mjesto zabave, mjesto druženja, smijeha, novih prijateljstava.
Cijelom našem timu je u cilju da kroz igru naučimo nešto novo i da si međusobno pomažemo.

Pripremili smo Vam pregled svih trenutno poznatih termina za radionice. Uskoro će biti poznati i ostali termini. Ukoliko dođe do promjena, bit ćete obaviješteni, zato molimo roditelje da prate svoje mailove.

Naši predavači/volonteri pripremili su sjajne radionice i željno Vas iščekuju.

Veselimo se svakoj radionici, usvajanju novih znanja i vještina, novim prijateljstvima i dobroj zabavi. Nadamo se da i vi isto razmišljate. Ono što mi od Vas očekujemo je dobra volja, znatiželja, vreća smijeha i dobri rezultati su zagarantirani.

Vidimo se na radionicama, na adresi Šetalište braće Radića 7. Mi smo već tamo.

Čekamo Vas!!  🙂

Ukoliko imate kakvih pitanja pišite nam na radionice@connect-it.hr 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *