Prilika za naše PROGRAMERE i SOFTVERAŠE = Projekt UNICORN h2020

Projekt UNICORN h2020 traži početnike / mala i srednja poduzeća „Inovativne Devops platforme“ za razvoj softvera.

 

Tehničko sveučilište u Cartageni sudjeluje u UNICORN-u (http://unicorn-project.eu), projektu H2020 gdje partneri razvijaju DevOps-as-a-Service platformu kako bi olakšali dizajn, implementaciju, upravljanje i nadzor aplikacija u više „oblaka“.

U kontekstu projekta, upravo je otvoren poziv za sudjelovanje, gdje se dvanaest Ugovora u vrijednosti 10.000 €  nudi odabranim malim i srednjim poduzećima / Start-upovima za testiranje platforme.

Ovaj je poziv usredotočen na programere, startupove ili mala i srednja poduzeća koja razvijaju softverske aplikacije preko infrastrukture za računalstvo u „oblaku“.

 

UNICORN projektni konzorcij potiče vas da se uključite u platformu UNICORN i otkrijete njene potencijale. UNICORN pokreće natječaj, gdje će dvanaest malih i srednjih poduzeća i startupova dobiti po 10.000 €  kako bi testirali i potvrdili platformu tako što će razviti vlastiti softver ili primjere korištenja UNICORN okvira. Tijekom razvojne faze, sudionici će imati pristup platformi UNICORN i svim resursima potrebnim za uspješnu validaciju, uključujući Cloud hosting usluge.

 

Web-stranica projekta:

http://unicorn-project.eu/index.php/contest/

 

Prezentacija paltforme:

https://www.slideshare.net/ubigiannis/unicorn-platform-basic-usage-guide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *